Palvelut

Peili-toimintatyylikartoitukset ja analyysit ryhmille, tiimeille ja yksilöille. Soveltuu ryhmien kokoamiseen ja tiimien organisointiin muutostilanteissa, myös rekrytointiin. Peilin avulla opit itsestäsi ja muiden toimintatyylistä ja opit kehittämään vuorovaikutustaitojasi.

Peili-työkalu (Integro Oy) on luotettava ja helposti ymmärrettävä suomalainen menetelmä, joka toimii netissä. Sitä käyttävät sertifioidut valmentajat, jotka joutuvat päivittämään osaamisensa säännöllisesti. Usein sanotaan: Katso peiliin. Sieltä saa vastauksen, kuka oikeasti on. Luotettavasti ja luottamuksellisesti.

Mental Management -mielen navigointi. Jos toimintasi ei johda haluamaasi tavoitteeseen, kokeile muuta, vaihda suuntaa. - Miten voisin paremmin huoltaa itseäni fyysisesti ja henkisesti, jotta helpommin kykenen käyttämään potentiaalini?

Mental training-sessiot, rentoutusharjoitukset. Oletko mahdollisesti stressaantunut tai onko sinulla ei toivottuja tapoja, joista haluat eroon? Näillä menetelmillä sinulla on mahdollisuus päästä niistä eroon.

Työpaikkaliikunnan järjestäminen ja ohjaaminen kuuluvat palveluihini.

Valmennukset sovitaan henkilö- ja tapauskohtaisesti yrityksen tiloissa tai muissa tiloissa. Menetelminä ovat kartoitukset, palautekeskustelut, ohjaus ja erilaiset fyysiset harjoitukset.